inactivation

Det känns som om motivationen för att hålla den här bloggen igång har svalnat rejält... men hur som helst så lyckades jag komma ihåg vår kära blogg idag.

Nu ska jag berätta en hesk nyhet:
För typ en vecka sedan så åskade det här och då pajade både datorn och routern. Det va inte min laptop, utan familjens dator. Men alla mina bilder va på den datorn. Foton från tre år...Är en stor förlust om det inte går att återställa hårddisken.  Det jobbiga nu är att jag inte heller har något internet. Eftersom routern är trasig så funkar inte det trådlösa bredbandet så jag måste koppla in datorn direkt i modemet, vilket är lite omständigt. Har i alla fall tagit mig tid att göra det nu.

Annars lider jag inte nöd på så mycket. Förutom srtuktur i min dygnsrytm kanske. Gick och la mej vid kl 8 på morgonen igår. Duktigt?! Kännde mej lite konstig när jag gick ut och hämtade tidningen kl 6 på morgonen. Jag, Mikael och jakob är ensamma hemma medans dom andra är med husvagnen i blekinge. Vi orkade inte åka med eftersom vi va där rätt så nyss. Men vi åker troligen iväg igen vilken dag som helst förutsatt att vädret blir bra.

Kommer hur som helst vara hemma den nionde, när maxine å fredrik har fin flyttfest. Jag kommer verkligen att sakna dom...  =(


Får väl avsluta med en hälsning till linn (som kom hem från sthlm idag? (eller igår rättare sagt)

puss //V

RSS 2.0