Inflyttningsfest hos Anna

Nu var det dax igen för att lägga ett litet inlägg här minsann! Sitter framför min dator, det är söndag eftermiddag, mörkt ute, ensam hemma och dricker kaffe. Sov lääääänge idag. Var uup 1 och ett halvt dygn igår. Roligt hade vi hos anna från fredagtill lördag, inflyttingsfest, och konstfilm på lördag morgonen med erik. (alla andra hade somnat)

Helt galet, men va fan. Fredag kvällen var det öl och vodkafylld melon och så en massa öl spel. Lördag morgonen (då vi fortfarande var vakna) gick vi till McDonalds och väntade utanför i 10 min på att dom skulle öppna dörrarna för oss, sen blev det frukost där. Sen hem (det var då alla förutom jag och erik som somnade) dåtittade vi runt på nätet sanna kom tillbaka från jobbet och hade med sig vin. Alla andra vaknade, mat på McDonald igen med samma person i kassan HAHAHAHA och sen bar det hem. För mig blev det att snabbt byta om och hem till Fredrik i svenljunga för 20års kalas och mera öl, sen hem klockan 10 och smnade som en stock. Sov över 12 timmar.

Så nu kommer snart 2 bröder hem och resten av familjen så kan vi käåka lite sen bär det av in till Anna igen i borås, ska sova där. Sen är det första dagen på trä kurs i morgon. Goddie Goddi!

Puss och kram Linn


RSS 2.0