vilken fredagskväll!

Ja herregud vilken fredagskväll. Den var bra men lite galen helt enkelt. Kommer nog skratta åt det här om ett tag hoppas jag :P

Idag så ska jag inte göra någonting iaf. Bara vara hemma, ska gå till affären och köpa tonfisk, och göra en jätte god sallad. Friskt och gott dagen efter. Sen ska jag slänga mig framför tv:n och titta på nåt riktigt dåligt program och bara ha det bra. Det var det jag orkade skriva.

Linn

Ingen lunch men bra sms!

Sitter i skolan, undviker fika rummet för lunchen är inte med mig, skriver brev till sommarkursen och har lagom tråkigt. Men får många bra sms i alla fall :) och så blir det öl på skolan ikväll med några gamla vänner. Så jag har något att se fram emot iaf.

Har hittat en jätte bra artist på spotify också Maria Mena! Riktigt bra! Vill egentligen göra såmycket just nu, vill göra konst men vet inte vad, vill äta mitt äpple som jag sparar på, vill ringa, vill röra på mig, vill gå ut i friska luften, allt förutom att sitta här, men samtidigt så orkar jag inte har ingen energi för det. Det får bli något annat, lite dagdrömmar kanske. Brukar lätta upp! Shit vad jag låter bitter, men det är jag egentligen inte, är jätte glad, bara uttråkad.

Har fått jobb :) ska börja på söndag, nattjobb, tjäna lite extra pengar, härligt, härligt! Är lite nervös men det hör till, jag klarar det! Så sommaren är nog räddad nu, om jag får en okej lön är det första jag ska göra det är att beställa en kjol från bodyline som jag kollat på jätte länge. Ska bli så kul, skulle jag ha råd med så blir det ett par skor också!

puss och kram linn

Hello

Sitter i skolan och har en liten stund över :) ansökan till Valand är påväg ut och jag väntar fortfarande på svar från fotohögskolan. Ska sätta mig med brevet till sommarkurserna i dag, så att jag ligger före med allt.

Det har hänt mycket under helgen, saker som till och med har gjort att jag känner lite nervositet, men på ett konstigt bra sätt. Jag har tränat massa, ska ut och springa idag igen tänkte jag, om jag finner motivationen för det. :) Sen ska jag inte göra så mycket mer, skriva och åter skriva blir det nog. Skrev igår och fick mycket gjort utanför ansöknings planerna. Men som sagt måste ta tag i min nervositet så det inte blir dåligt, fattar inte hur jag kan käna som jag känner. Helt crazy är det.

Ska kanske slå en pling till Vicksis med saknar henne lite, och som ni säker vet så är jag och Vickan bäst! ^^

kram kram linn

Inlämning dödar mig

Jag vet att jag vid det här laget egentligen borde gå igenom min text till Konstfack om och om igen, men är så trött. Har arbetat med ansökan sen halv 10 i morse, den enda rast jag fått är lunch, middag och lite te. I morgon ska det sista skrivas ut sen ska jag hoppa av glädje.
Datorsalen var som en djungel när jag kom ner där idag, folk med stressad blick och stackars Linda som satt mitt i och försökte hjälpa alla. Tycker synd om henne vid dessa tider, sen är hon hög gravid också vilket inte underlättar. Kaninte tacka henne nog, utan henne hade jag inte haft en portfolie utskriven. Till nästa ansökan, Valand ska jag börja tidigare, till och med denna vecka. Kom dock på att jag har ett brev till fotohögskolan att göra angående sommarkursen jag anmält mig till. Hoppas jag får gå den, hoppas, hoppas, hoppas!!! Delvis att jag har något att göra i sommar, delvis att jag får csn och att foto är grymt kul.
Den återstående frågan är nu ska jag jobba mer (kommer det ge något) eller ska jag dricka upp mitt te och gå till sängs? eller ska jag titta runt lite på Bodyline och inse att jag inte har råd med något där nu. Tittar jag Bodyline kommer jag inte blir glad, skriver jag mer kommer jag känna prestations ångest och går jag och lägger mig kommer jag ångra att jag inte lade mer ner tid.

En bild ifrån firandet av fotohögskolan/HDK:s inlämning kan pigga upp.

jag blir ruinerad av det här!

Sitter, fortfarande i skolan och bli för tillfallet av med massa pengar. Datorn spottar ut kopior med fel färg och fel format, underbart! (ironi) Skälet till att jag alls fortsätter trilskas med den är att ansökningen till konstfack måste skickas senast måndag för att vara framme i tid. Trött som fasen äter jag lite choklad och tröstar mig med att det kommer en dag då jag slipper det här, då jag har kommit in i min dröm och kan kalla mig riktigt konstnär. Den tanken får räknas så länge.

I morgon kommer Vickan och Maxine och förgyller min helg i alla fall. Film, te, godis, popcorn och massa tant skvaller ska det bli. Ska inte lägga en tanke på ansökningarna i morgon bara leva för kvällen. Jäklar vad det ska bli skönt.

Ska snart gå hem och vila, en dag kvar att kliva upp och kämpa sig igenom med stress. Önskar jag kunde vara hemma på ett knapptryck och slapp genomlida en spårvagnsresa/bussresa med en massa folk. Man blir bekväm av att bo nära skolan(åtminstonde i samma stad) att gå tillbaka till livet i Sexdrega nu skulle aldrig gå. Jag ser det som otrolig prestation att ha gått upp klockan 6 i ett och ett halv år för att pendla 9 mil, men nu är det över.

Önska mig lycka till så jag inte somnar på vägen hem. Är så trött!

Kram linn

RSS 2.0