förvirring

En tjej ringde mig i förmiddags och med lät väldigt exalterad och nästan desperat. Hon sa att hon verkligen MÅSTE ha bilden på en plansch som hon hade hittat på kultur ungdom i Göteborg, som jag skulle ha gjort. Jag blev väldigt fundersam, eftersom det enda jag har gjort med Kultur ungdom var när linn och jag fick bidrag av dem när vi hade våran utställning för 2 år sedan.

Men hon var övertygad om att hon inte hade ringt fel -hon hade först ringt Linn och fått mitt nummer av henne. Jag antog att det var planschen till utställningen hon hade hittat, men sen sa hon att bilden föreställde ett kvinnoansikte och då förstod jag ingenting, tills hon skickade ett mms med bilden. Det var ju en annan bild som jag hade med på utställningen. Så det slutade i alla fall med att hon köpte den digitala bilden av målningen, som hon ska använda till någon broschyr till medborgarskolan eller nåt sånt. Haha Linn var nästan lika förvirrad som jag när jag ringde henne.
:D


Opptak till Kunstakademiet i Oslo

Jag ska till Oslo på intevju vid konsthögskolan, och arbete en vecka på skolan för att bevisa att man förtjänar en plats. Alla känslor kom fram när jag fick brevet från dom idag. Trodde inte det var sant att jag kom på intervju just där. Det kndes som den  sämsta ansökan av alla men tydligen är jag inte helt värderlös för dom vill ju ha dit mig. Åker dit den 31 maj och stannar till den 6 juni.

Annars har dagen flutit på bra, jag är trött i min kropp men min hjärna vill inte sova egentligen. Har så mycket jag vill göra i stället för att sova. Sömn är det mest meningslösa vi människor gör. Men i morgon är det skola igen och det är sisa veckan innan vi börjar göra iordning för utställningen. Så allt som allt är det tre veckor kvar tills allt är slut, sen är det sommar. Känns konstigt.

kram kram // linn

Gomenasai

Hellu. Vix here. Jag har inte skrivit på ett tag nu, sorry, Linn. Ska försöka bli bättre på det.

Har precis suttit i 4 timmar och pluggat japanska kanji. Det börjar dra ihop sig mot slutprovet nu och jag känner mig lite smått orolig, eftersom det är så sjukt mycket att komma ihåg. Det räcker inte med att kunna ca 150 kanji, deras betydelse och olika uttal, utan man ska dessutom kunna kombinera olika kanji för att bilda massa massa ord. Suck. Men jag ska försöka göra mitt bästa.

Hade egentligen tänkt plugga mycket mer i veckan som varit, men jag blev sjuk i söndags. (Direkt efter freak show. Hehe. We had a wild party?? yes we did^^) Så det är först idag som jag känner mig någorlunda frisk.

Beställde ny liquid sculpey idag från artistica. De har ju inte haft någon på lager i flera månader, men nu har de äntligen fått in. Jag beställde ju från England för ca en månad sen men den har inte kommit än. Cissi och jag pratade ju om det för ett tag sen att det tar så sjukt lång tid att få post där ifrån. Känner hur som helst att liquid sculpey är rätt viktigt för att jag ska kunna göra diverse bakelser i lera.

Jaja nu har jag inte tid att skriva mer. Måste göra ett onlinetest i japanskan som ska vara gjort senast om ca en timme eller nåt.

puss puss alla katter /Viktorius

RSS 2.0