fuck it

Nu är jag förbannad! För ANDRA gången har min cykel blivit stulen! Seriöst! vad är det med folk i den här skithålan? Jättekul när man kommer med bussen kl 3 mitt i natten och möts av synen att alla cyklar har blivit välta och så klart är min inte ens där.  Det är inte precis så roligt att behöva gå hela den biten hem själv när det går en massa fulla idioter överallt. Jag menar man lyfter ju knappt på ögonbrynet längre när man hör att det varit en till våldtäckt här. Hatar det här stället, folk är helt störda i huvet.  /V

Nä nu e de dags...

...att uppdatera lite här tycker jag!

Eftersom skolan börjar i morgon så får man väl säga att sommaren officiellt är slut. Känns lite tråkigt, eftersom det går mot kallare och mörkare tider (vädermässigt). Samtidigt ser jag väldigt mycket fram emot att börja läsa japanska nu. Kollade schemat igår och jag har lektioner varje tisdag och torsdag kväll. Lite synd att det råkar vara precis samtidigt som Hikari-meetingsen som jag hade tänkt följa med Charms och Cissi på. Men det kanske går att lösa ändå. Ska hur som helst köpa japanska-böcker i Göteborg i morgon med Linn, efter att vi tagit en fika med Maxine.

Hade en väldigt trevlig spelkväll hemma hos Cissi igår med Mikael, gurra, samuel och Kevin (och så klart Cissi). Vi körde lite marioparty 8, rayman raving rabbids, guitar hero world tour och killarna spelade super smash bro's brawl.

Hade det även trevligt ikväll med Emelie, Manne, Linn och Emil. :)


Är förresten väldigt irriterad eftersom jag inte hinnar mina älva-vingar som jag hade tänkt ha på Linns maskerad! Jag menar hur kan dom bara försvinna så där?!

puss hej! //Vickan

Inte se, inte prata, inte höra

Inte se, inte prata, inte höra
Ibland kanske det är det bästa att göra, fast isolera sig från världen på det sättet kanske inte är det bästa sättet. Lika bra att stå upp för sig själv direkt.
Sitter nu framför datorn igen och klockan är 00.07, orkar bara inte sova. Vill att tiden ska gå fort ,samtidigt som den gärna för min del kan stå stilla lite till. Vill inte att sommarlovet ska dra förbi så fort....snart fyller jag juh ett år äldre, inte längesedan man fyllde 19 juh :O gah. Men 20 är juh trots allt en stor ålder.
Lyssnar för övrigt på Peter Jöback, det var längesedan. Vill så gärna gå på hans julkonser i gbg, ska iaf köpa hans cd som ges ut i oktober. Måste skaffa lite ny musik. Blev glad i går iaf när jag upptäckte att navid modiri och gudarna hade gjort en cd 2008 som jag inte hade, så nu har jag den. Sen disturbed är rätt okej med, så jag har lite nytt att lyssna på. Toppen på allt hade varit om Melissa Horn hade gett ut något nytt också. Men man kan inte få allt.
Har druckit kaffe med så det bidrar väl till att jag inte blir trött, koffeinet gör en konstig^^ men kaffe är mums, drack faktiskt en hel kopp svart kaffe idag för att jag helt enkel inte orkade gå till kylskåpet och hämta mjölk, men det smakade rätt okej iaf. Kanske till och med ska dricka en till kopp, bara för att! Dra upp volymen på stereon, sätta mig i soffan och skriva lite, låter rätt härligt. Har juh mycket att skriva om iaf.
Surt att jag glömde film rullarna från cykelsemester idag när jag jobbade, måste se till att framkalla dom nu så man får se dom, detta är nackdelen med analoga kort och inte digitala, det tar så lång tid innan man får se resultatet av vad man fotat. Kanske till och med ska ta en cykeltur till svenljunga i morgon bara för att framkalla dom.^^ skulle vara så skoj att ha dom här, så kan jag scrapbooka lite också, har juh inte gjort det på evigheter, det riktigt kryper i fingrarna efter det.
PUSS
Ibland är man så jävla lycklig! Precis just nu, för alltid.

RSS 2.0