Vem är vem?

Nu har jag skapat kategorierna: "Linns inlägg" och "Vickans inlägg", så att det ska bli lättare att se vem som lägger upp vad. Sen är det ju även så att en viss person...*host*Linn*host...ofta glömmer att skriva vem som skrivit blogginlägget.

Sen tänkte jag att alla kanske inte vet vem som är vem av oss, de som inte alls känner någon av oss till exempel men ändå läser bloggen. Eller vem läser våran blogg egentligen? Kan ju hända att det bara är ungefär tre personer som känner sig pliktskyldiga att titta in ungefär en gång i månaden på grund av att de är våra vänner. ;P Men hur det än är med den saken så lägger jag iaf upp var sin bild på oss och en liten faktaruta så att ni ska kunna se skillnad.


Vi kan ju börja med mig då

Namn: Viktoria SJölin
Ålder: 20 (1989-09-19)
Bor: Svenljunga
Familj: Mamma Liselotte, pappa Nils-Håkan, lillebror Mikael, lillebror Jakob och Lillasyster Petra
Sysselsättning: Läser japanska på distans samt jobbsökande



Bilden är från Linns maskeradfest

Namn: Linn Ingmarsson
Ålder: 20 (1989-08-17) -Linn är alltså 1 månad och 2 dagar älder än mig.
Bor: Sexdrega
Familj: Mamma Rigmor, pappa Jan, Storebröderna Jesper, Daniel, Christoffer och Christian, samt storasystern Petra.
Sysselsättning: Pluggar konst på Domens konstskola i Göteborg


Sådär nu ska jag nog gå och lägga mig. Behöver plugga sjukt mycket japanska i morgon.

Pusshej hälsar Vickan

Japan Japan

Nu ikväll kom Linn hit och vi hade det väldigt mysigt. Vi drack chai-te och åt en choklad som hon hade köpt. Den hette vinter och är tydligen någon ny smak som marabou kommit med. Väldigt god i alla fall. Den smakade jul och bulle. Tror Maxine skulle gilla den.

Sen kollade vi igenom lite gamla bilder från när vi gick i gymnasiet. Man blir ju så nostalgisk när man kommer ihåg allt som vi gjorde då.

Självklart satt vi sen i timmar och kollade igenom precis allt som fanns på Body-Lines hemsida och gjorde klart våran beställning. Troligen blir det så att jag skickar iväg beställningen i morgon och då tar det nog ca en vecka innan vi får allt. Längtar så sjukt mycket!!
Lite av det vi beställer:


Den här klänningen och tröjan ska Linn ha:


Jag ska bl.a. ha denna kjolen och skorna:


Puss och en lite kram också //Vickelina

Japanska kläder och födelsedagsfirande

Har haft en härlig helg. Hade ju en av mina två planerade födelsedags-filmkvällar. Det var Linn, Cissi, Maja och Charmy som kom. Jag stod jättelänge och bakade pajer (paj är ju så sjukt gott!!!!) och de blev faktiskt väldigt bra om jag får säga det själv. Vi såg på Dark water och sen fastnade Linn och Cissi och jag framför min dator, där vi satt och dreglade över lolita-kläder från Japan. Vi bestämde oss för att göra en beställning, men det är ju lättare sagt än gjort. Det finns ju så otroligt mycket sött som man vill ha! Tillslut insåg vi väl att Charmy och Maja var lite uttråkade, så vi fortsatte kolla på filmen och sen var det läggdags för damerna som skulle upp tidigt morgonen därpå. Cissi och jag stannade uppe till ca halv 5 och kollade på Yu-Gi-OH- filmen. Troligen en av de sämsta filmer jag någonsin sett faktiskt. Fast jag gillade han som var supergay. "Oh, Kaiba-boy!" haha


Här sitter alla utom jag i soffan och myser



Fick den här underbara klänningen av Cissi, Maja och Charmy som de beställt från Body line i Japan.
Av Linn fick jag en jättesöt älva och en väldigt fin lila sjal från Italien.^^

Lots of love from Vix


Wow!

Nu har min nördigare sida kommit fram igen. Jag har nämligen börjat spela WoW igen tillsammans med Emelie, Manne och Emil. Jag tröttnade ju någon gång i våras eftersom det egentligen inte finns så värst mycket att göra när man kommit till högsta leveln (80). Men nu börjar vi om från början och kör tillsammans. Det är väldigt kul, men jag känner redan att det kräver väldigt mycket tid. Tror inte vi kommer kunna hålla uppe tempot så jättetänge, men det får gå som det går. Det viktigaste e ju att vi har kul tillsammans. :)

Puss från Vix

Btw Linn hatar World of warcraft^^

söndag

Nu är det söndag och en söndag är alltid en söndag. Man vet att nästa dag är måndag, men idag känns allt inte så jobbigt, för skolan har blivit så grymt kul att man bara längtar dit. Att jag ska bo i gbg typ hela veckan med gör juh saken ännu bättre, ska typ få bo hos min bror när jag vill, vilken kommer bli underbart. Filmkväll har vi juh varje onsdag med, vilket är så mysigt vi har fått så underbart gäng på kosln i år, det är jag glad för. Sen har juh jag och anna det otroligt roligt tillsammans! :) här ska göras KONST!
Ska tyvärr riva min iglo också denna vecka, hoppas det inte regnar, får inte glömma arbetsbyxor i morgon, funderar på att spreja den med grafitti innan jag river det delvis för att se folks reaktioner och för att ha kul, har juh bara psrejat grafitti en gång tidigare!
Ska börja med något eget projekt nu med har juh tillgång till projektrummet hela veckan så ska börja med min stämpla dikter på väggen projekt. Ska bli grymt kul att äntligen få göra ett projekt man längtat efter så länge.
Sitter fortfarande i viskafors och snart är det nog mat tror jag, vet inte vad som händer alla andra är uppe och pysslar med den andra datorn.
Nu ska jag dra ciao!

RSS 2.0