mysdagar

Sitter i Linns nästan tomma lägenhet nu. Vi har haft en riktigt mysig dag med massa girl talk och softande. Vi började med att åka upp till deras nya lägenhet på länsmansgården. Riktigt fint var det och lite större än den förra. Det blir väl att vi peppar varandra nu när vi båda ska flytta och det känns nästan som att man svävar på rosa moln. Har packat en hel del hemma. En del kläder kvar, men annars är jag nog rätt klar. Men det blir nog massa saker man kommer på i efterhand att man vill ta med.

Vi färgade Linns hår också. Först la vi i en röd färg, vilket blev helt totalt fail. Det blev en rostbrun nyans som inte alls var snygg, så vi la i en blå färg i stället. Linn var just och sköljde ur färgen och det ser riktigt bra ut.

Sen har vi ägnat en hel del tid åt att dagdrömma på bodylines hemsida. De har ju så underbara kläder där! Men ingen av oss har ju pengar, så det får väl bli att vi beställer i oktober kanske.

Allt känns så härligt nu inför flytten och jag tor det kommer att bli ett helt galet och fantastiskt år! Och sen ska man försöka komma i form också nu till hösten. Får se hur det går med den saken...

Nu ska jag väl umgås lite mer med sötsaken.

Puss och kram från en snart göteborgare!

grattis

Idag kommer jag ett år närmare pensionen eller vad är det man säger.
Sitter i min halvtomma lägenhet och äter mig en kaka och blickar ut över regnet. Jag är själv. Hör datorns surrande i bakgrunden och längtar framåt.
Idag blir en lugn dag.

Mjau^^

Vad duktig jag var nu! Bakgrundsbilderna hade försvunnit, så jag fick ladda upp dem på photobucket i stället och länka om till det nya stället.  Tog lite tid att hitta bilderna på datorn bara. Cissis bakgrundsbild på hennes blogg är visserligen också borta, men jag kan inte fixa det utan hennes lösenord.


Well well. Är superhappy eftersom Jag och Cissi flyttar till Göteborg på lördag! Världens finaste lägenhet har vi också, med gångavstånd till skolan och nära till korsvägen. Örgryte är ju ett väldigt fint område, så vi behöver ju inte vara oroliga om vi kommer hem sent.

Åh jag har redan skrivit en lista på vad som ska packas. Det här kommer bli så kul!

Ska iväg till Borås om en stund, så jag ska väl göra mig i ordning.

Bye bye
/Vixkatt

Sista dagen, första semestern

Sista dagen på jobbet, första dagen på den sista semestern. Den dagen är det idag. Sitter fortfarande på det kära jobbet, men utgår snart genom dörren,
Efter detta kan dagen te sig hur som helst, kanske jag åker med min bror och hans tjej till Liseberg, kanske det blir en liten kräftskiva, eller så är vi bara hemma och umgås familjen med mina bröder :)
Innan detta ska hända så ska kaffe drickas och maskiner somna in för denna gången. Papper ska skrivas och telefonsamtal ska ringas. Efter allt detta så är jag fri.
puss ciao

Vacker är dagen

Sitter och sörplar kaffe så här på förmiddagen. I bakgrunden hörs framkallningsmaskiner och surrandet från datorn. Det är en fin dag i dag, vacker på alla sätt. Den började bra med ett vackert sms <3 och fortsatte senare med frukost, massa kaffe och nu sitter jag här. Klockan är snart 11 och jag försöker att inte längta för mycket till kvällen utan ta tillvara på dagen.
I morgon blir det kräftfiske på vårat egna vatten, öl, vegetarisk grill korv och sällskap till topp. Sen lördag, sista jobb dagen, sen blir det ledighet igen och jag hoppas jag får träffa Martin.
sånt är mitt liv

sommaren är kort

Tiden går.
Nu är det mitt i sommaren och solen lyser (inte) utanför dörren. Det gör dock inget för jag jobbar och sommaren har redan visat att den är riktigt bra i år. Jag har rest med solen och haft kanske sammanlagt en vecka regn i år. (så Tomas Ledins text, "sommaren är kort, det mesta regnar bort" stämmer inte i år).
Mycket vackert. Ska spendera timmarna i en vecka på att jobba, sen fyller jag snart hela 21 år och det ska firas redan innan mitt datum.
Martin kommer hoppas jag, familjen kommer vara där, och sen efter det några dagar, ska jag flytta mina saker till ett nytt boende i Göteborg. Sen följer konsten, skolan, kärlek, filosofi böcker och Berlin!
ciao

RSS 2.0