En dag av arbete

Idag så har vi varit i skolan från 9 till4 och verkligen arbetat hårt. Vi har gjort masker, pratat med dansarna, fixat några sminscheman, haft matte osv. HAde ont i huvudet när jag kom hem så nu var det dax för käk. Letade fram ett mumsigt recept på nätet och satte igång att steka amerikanska pannkakor. Det var längesedan nu!




Sedan blev det kaffe, frukt, sirap och en massa gott till. Äntligen kaffe me, har inte druckit det innan idag, kanske därför som huvudvärken var här.

Så nu sitter jag här efter en god middag och funderar på vad som ska göras. Borde plugga matte, vill scrapbooka med syrran, kasnke skulle måla klart sista tavlan till projektet, eller varför inte bara ta min sista dag ledigt. För nu börjar arbetet. Hela nästa vecka ska här fixas och donas med projekt 3. Våran föreställning "Utflykten", ja men det kan bli ganska skoj faktiskt. JA en ledig dag förtjänar jag innan det är dax för arbetet. Ungefär som Linus sa:
- Innan blodet, svettet och tårarna kommer! HAHA

Ja jag flyttar mig till någon skönare fåtölj och njuter av tillvaron en stund.


Ciao//Linn

Spanien

Att längta är du inte ensam om ska jag säga dig Vickan! Helt underbart 13 dagar i spanien med dem allra bästa :D mass fest, sol, bad, god mat och mys pys med gänget, kan det bli bättre?

Så nu ska här shoppas flipflop, solbrillor och solkräm, sen ska här stekas i solen, endast 8 kilometer från barcelona. Så fantastiskt. En bra sak till vi ska äta frukost i frankrike, har alltid velat åka till frankrike, och nu får jag åtminstonde äta frukost däe. Inte illa va!! :) sen blir det upp i pyreneerna och sen en timme till och så är vi framme vid hotellet. Ska dela rum med Vickan och bim!! ÅÅÅÅ vad rioligt att bim skulle med också.... Viklet gött gäng vi blir asså!! :) love it <3


(vi får inte glömma snorkel och cyklop heller, här ska snorklas)

Spanien!

Vi ska åka till Spanien wohoo!

Den 20 juni kl 06.15 åker vi iväg i bussen tillsammans med gänget.  Dagen efter e vi framme i Lloret de Mar. Vi är borta i 13 dagar.  Jag beställde pass i går, så jag ska hämta det på fredag hos polisen.


Åh vad jag lääääääängtar!

pusselipusspuss //Vickan

mina dagar går fort

Shit det har redan gått två veckor sedan det var påsk och mycket har hänt sedan dess. :)

Jag har vari i stockholm i 4 dagar på lovet och vi tittade en massa film exempelvis sweeny todd (som var en av de sjukaste och äckligaste filmen på länge, men ändå rätt bra) sen var vi i täby köpcentrum (största i sverige)jag fick köpt mig en vårjacka och en ny tröja! :) happy!

Sen så har jag och Vickan gjort färdigt projektet, nu är det bara utställning kvar, och det lutade åt högsta betyg :) Jag fick för övrigt vg på mitt matte c prov och är sådär superglad som man kan va ibland. Sen så är sminket till projektet inköpt och allt är toppen toppen.

Men som vanligt har det också hänt lite andra saker, vi somnade i klassrummet imorsre till exempelvis, jag och Vickan. Både låg på bänkarna i bildhuset och sommnade :P haha som tur vad höll sig läraren på bottenvåningen, annars hade han nog undrat vilka slappa elever han har egentligen. Sen så har jag trots att jag inte vill erkänna det tittat på stargate sgI ett avsnitt(och jag tyckte tragiskt nog att det var bra) vad ska chrille säga?? :O hahahaha

Men allt här i livet kan inte vara roligt.........måste bara säga något jag såg idag, jag nämner inga namn med risk för att personen får veta vad man tycker. Hrm...ja detta är iaf en person som jag vet vem det är, hon gick i min förra skola. Jag vet inte hur jag ska säga det jag mår bara illa, hon var knepig innan men nu så har hon gått och blivit ihop med en gubbe som är typ 40 eller 50 år gammal, ser ut som en indian, och verkar hel skum. Ja fatta varför jag mår illa liksom. Jag gick i borås i min glädje över matteprovet bland annat, och så såg jag detta, all glädje försvann! :S blä.

Jaja dagen har i sin helhet varit bra och nu så målar jag lite till. Sen ska jag slå en pling till chrille och se om han vill prata med mig ;P sen så är det dax för att sova för imon blir det klippning kvart över 8. Frågan är ska jag göra slingor, eller färga hela håret?? :) ja det får tänkas över när jag sover, någon annan tid har jag inte.

Puss hej lingonsvejs! //Linn

RSS 2.0