MAT!

Har nu lagat god mat till mig själv, är ju ensam hemma hela kvällen. Det blev kycklig inrullad i bacon med pesto sås inehållande pesto, grädde, olja, lök, chilikrydda, honung, citron, basilika, salt och peppar. Mums vad gott.
Sen struntade jag fullständigt i min "diet" och gjorde krämbullar till mig själv, tyvärr mår jag nu väldigt illa eftersom min kropp inte längre är van vid allt socker, usch! kanske ska ta mig ut och gå eller lägga mig på sängen och tycka synd om mig själv ;) HAHAHAHA.
Skönt att fortfarande vara själv hemma iaf, mamma och pappa är på öland nu och kommer inte hem förrens i morgon kväll och då ska det bli grillat med hela familjen. Ska sen jobba lite på söndag, och tyvärr sitta på torpa hela måndagen insåg jag för en stund sedan. Blä vad tråkigt....
Jobbade lite idag och det var faktiskt kul, fick framkalla en massa bilder och ta emot en massa kunder^^
Längtar efter emil, trots att det bara gått ett dygn sen vi sågs, trodde inte jag skulle börja sakna honom så tidigt, men det visar ju bara att man är kär! <3 hihi. Miss you!
Nej nu ska jag ta och göra nåt annat så mitt liv inte går till spillo framför datorn!^^
puss och hej

Inte mer än männsika....

Vi är inte mer än männsikor......men vissa tycks inte förstå detta. Blev sårad av vad som skrevs på facebook, fast man inte ska ta åt sig. Jag känner mig lycklig, väldigt lycklig, varför kan man inte bara acceptera det? Hela livet kan man inte tänka på andra, särskilt inte när kontakten mellan en är uppsagd, ja vet inte vart jag vill komma.....personen i fråga får själv känna sig träffad om denna är inne och läser inlägget.
Sitter framför datorn, som ni nog redan förstår, äter lite musli, funderar på kaffe men mjölken är nästan slut och det är viktigare med en god kopp kaffe i morgon bitti. Har varit inne på torsdags kvällen, och ja förlåt för att vi inte kom in tidigare, förstod inte att ni skull hem så tidigt, men det finns som tur vad fler dagar^^ För övrigt har jag tillbringat dagen hos Emil <3, Vi har tittat på den nyaste bond filmen och på sex and the city filmen, bägge var jätte bra. Sen har vi även varit ute och cyklat med emils kusin oskar, jätte söt kille. Sen har vi bara myst.
I morgon blir det jobb, men slipper jobba på lördag blir nog bara söndag istället. Rätt skönt faktiskt. Sen är det snart en ny vecka och tiden rinner iväg för en. 20 års dagen närmar sig med storm steg utan att jag ens hunnit fundera över det. Allt annat har tagit upp platsen i min hjärna och ibland kan det vara skönt det med. Men som sagt nu är jag ensam för första gången på länge så nu hinner man tänka lite. Kankse ska jag ta mig ett varmt bad för att vila mig lite, kasnke ska göra lite nescafe istället, sån med färdig mjölk i. Inte världens godaste med det duger.
Orkar inte skriva mer nu har fått ur mig det jag behövde säga.....
godnatt

:)

hejhå. Nu funkar mina å,ä och ö igen iaf. Väldigt konstigt att de inte funkade, men så är det med datorer ibland.

Idag har jag varit och lämnat in verken till utställningen. Det blev två stycken, för som jag trodde, så hann jag inte klart med ödlan. Men eftersom draken tog sjukligt många timmar att göra så är väl det inte så konstigt. Så här långt har jag kommit på den iaf:

ödla

Tavlan blev klar i går kväll. Jag hade egentligen velat fixa till en del detaljer på den som jag inte alls är nöjd med, men jag hann inte så det får väl duga ändå. Så här blev den:


Köpte present till mamma idag också, eftersom hon fyller 48 på fredag. Tycker alltid det är lika svårt att köpa present till henne, men det är ju ännu svårare att köpa till pappa. Bävar inför hans födelsedag den 27 november. Hur var det nu? Var det han som fyllde år samma dag som Manne? Eller det var något sådant som vi pratade om på cykelsemestern i alla fall.

Ska nog ta mig en stor kopp te nu. :)

luls //Vickan

Herr Mannelig

Jag kan verkligen inte få nog av denna låten!
Det finns så mycket gammal svensk folkmusik som är så vacker, synd bara att det är så svårt att få tag i.

Vad kul att du gillade designen, Linn. Känner mig lite sugen på att göra en egen hemsida, vet bara inte riktigt vad den ska handla om. Mikael lånade ju en bok från bibblan som heter "Tjäna pengar på internet när du sover". Där står det ju massa tips på hur man skapar en emsida och tjänar pengar på att bara ha reklam där. Han och Jakob håller på med en hemsida med spelrecensioner.

Hm nu ar det nagot jattekonstigt som har hant. Helt plotsligt slutade mina a,a och o med prickar over ni vet, fungera. Jattekonstigt. Det aom ar annu konstigare ar att det bara ar har pa bloggen de inte funkar, sa det ar inte mitt tangentbord det ar fel pa. Valdigt skumt iaf. Hoppas att det fixar sig.

Ar iaf nastan klar med min tavla nu. Tror inte jag hinnen gora klart odlan, men det far val vara till nagon annan gang i sa fall.

Fy vad irriterande att skriva sa har...jaja sa kan det vara.

pusspuss /Vickan

Fortfarande sjuk...

Måste börja inlägget med att berömma Vickan och Mickel för den otroligt snygga designen på bloggen. Mycket bättre och personligare^^
Är fortfarande sjuk, men tror det är på rätt väg. Åkte hem 2 dagar tidigare från norge bara för att jag var så sjuk. Var hos läkaren idag iaf och fick utskrivet penselin trots att de inte kunde tala om vad som var fel, halsfluss var det inte iaf. Men som tur vad är nu febern nere på 38.0 och inte på 39.6 som igår :S halsen känns lite bättre, men det är huvudvärken som är värst. Men så länge jag är frisk till fredag så är jag nöjd. Innan dess kan sjukdommen få härja så mycket den vill. Ska till liseberg!! Har ju sett fram emot det sen jag bestämde det. En hel dag med vänner, kan det bli bättre. Tänkte på det föressten, kasnke vi kan äta frukost tillsammans i borås innan vi åker iväg till gbg.Espressohouse har ju så himmla god frukost^^
Annars var semesterns sista dagar okej, bortsett från att jag var sjuk. Fick iaf mitt skolebröd tillslut och min römme! mums. Tur var juh det, dock var det tråkigt att vi åkte hem på en söndag för inget var öppet så vi fick inte hemköpt någonting, förutom 4 burkar römme som inte går att göra römmegröt på iaf för att det var lett römme. Så nu gäller det att äta upp den innan den går ut. Men men bara för att mamma sparade så mkt pengar så köpte hon Alexander Ryback cd till oss istället som faktiskt var över förväntan bra. Vissa låtar är nästan som sagor.
Nu ska jag återvända till soffan, se något urtrist program bara för att man inte kan göra något annat när man är sjuk, och så ska jag invänta mamma och pappa som har varit i borås för att hälsa på farmor. Dom skulle köpa med sig youghurt hem, eftersom läkaren sa till mig att jag inte fick dricka något varmt för då skulle halsen bara svullna mer :( så inget kaffe för mig nu inte ;(
puss puss

Ny design!

Nu har jag och Mikael fixat ihop en ny design på bloggen. Det är ju ganska krångligt med alla html-koder, så det är ju bra att man har en bror som gick webbdesign i tvåan på gymnasiet. Får bara se om Linn är nöjd, jag gjorde lixom detta utan att fråga först...

/Vickan

Hemkommen


Helgen har varit riktigt härlig. Cissi och jag var på Kungahälla medeltidsdagar som hölls på Bohus fästning. Helt underbart!
Känner verkligen att jag vill åka på flera liknande medeltidsarrangemang. Hela atmosfären var så magisk. Det känndes nästan som om man hade hamnat mitt i sommarlovsmorgonen "Salve". Dessutom kom ju drottning Margareta och gick förbi oss ganska många gånger. Och kungen log emot oss en gång. Får se till att sy bättre kläder till nästa gång bara. Jag var ju ändå nöjd med klänningen, men när vi kom dit så insåg vi att de flesta andra hade mycket mer avancerade kläder med massa lager och sånt. Och att ha en ylleklänning mitt i sommaren var kanske inte det smartaste draget....Men som sagt vi hade det väldigt bra.

Ska se till att måla och jobba på ödlan så att jag blir klar till på onsdag när alla verk ska lämnas in på Torpa. Hoppas verkligen jag hinner få klart båda.

peace out //Vixis

Onsdag, ca en vecka kvar.

Nu är det onsdag och mitten på veckan, vilket i de flesta fall betyder lill lördag. Men när man är på semester så är juh alla dagar som lördagar^^ men men en dag närmare helgen, en dag närmare nore och en dag närmare hemresa. Sitter, eller snarare ligger ner i min säng och skriver.
Har varit på marknad i funäsdalen idag. Köpte ingenting, däremot gick jag in på ica och inpulsköpte svart hårfärg. Insåg i butiken att jag har utväxt som jag vill få bort plus att mitt hår är mera brunt just nu än svart. Det enda problemet är att jag får nog vänta tills i morgon innan jag kan färga det för Petra orkar inte göra det. Huvudsaken är att jag får det gjort i veckan iaf.
Något mer intressant vi gjrde idag var att titta på ett 2000år gammalt metiorit nedslag. Ja jag vet låter inte så roligt men jag tyckte det var gasnka intressant att veta att det faktiskt har slagit ner en sten från rymden och orsakat det hålet som var där.
I morgon har vi ingenting planerat alls. Rätt skönt, barnen vill paddla kanot, men jag känner att jag fick nog av det på midsommarafton. Kanske ska slappa då med mår inte helt bra, har blivit förkyld och har ont i halsen, inte bra. Får inte bli sjuk nu. Eller rättare sagt, just nu kan jag bli det men det måste gå över tills nästa vecka, tänker inte under några omständigheter missa liseberg, om jag så ska proppa mig så full av ipren att jag knappt kan stå. hehehe
Som sagt resten av kvällen är blank inget planerat alls. Ska nog lägga mig tidigt så torsdagen är här snabbt. Det är klart nu när jag fått datan ska jag inte släppa den än, så sitter här en stund till
Puss och Kram / Linn

Coolt

Hi there!

Insåg just att man kan vara inne två samtidigt på bloggen. Jag kunde nämligen läsa ditt inlägg, Linn medans du skrev det!

Jaja hur som helst får väl jag inte vara sämre än att också skriva nu  när Linn väl har gjort det igen.

Jahopp, vad ska man berätta då? Jo jag kan ju börja med att säga att jag sitter hemma och försöker få klart konstverk till Torpautställningen nästa vecka. Har än så länge gjort klart min drake och är halvklar med min ödla. Tänkte ta en paus från ödlan och måla lite i stället. Hoppas bara jag hinner.

Så här är en bild på draken som jag har gjort.


Sen kan jag ju också berätta att jag ska träffa Cissi i morgon. Då ska vi köpa tyg och börja sy på våra klänningar som vi ska ha på medeltidsmässan i helgen. Det ser jag mycket fram emot. Ska bara försöka lösa det så att jag kan få med mig mammas symaskin hem till Cissi.

Ännu en sak som kan nämnas är väl att jag än en gång gått på reklamen som poppar upp över allt på internet och börjat spela ett nytt onlinespel. Det heter Evony och liknar age of empire, fast är mycket tråkigare och det kan ta typ en timma att bygga ett litet hus. Väldigt bortkastad tid, men man kan ju titta till sin lilla stad då och då. Kommer nog tröttna väldigt snart.

Är hemma själv med Mikael. De andra är på semester i skåne med husvagnen. Vet inte riktigt när de kommer hem. Vi har sett en del på film mitt i natten, bland annat båda Harold and Kumar-filmerna och Austen powers 2. Härligt!

Simma lungt //Vixis

Lycklig

Ä, kan lika gärna skriva ett till inlägg nu när jag har så tråkigt.
Tänk vad mycket som har hänt i ens liv bara de senaste månaderna. Mycket är roligt men självklart finns det tråkiga saker med. Men något som är så fruktansvärt kul är att jag och Vickan har kommit så mycket närmare emelie och varandra såklart(det gör vi hela tiden). Det känns fruktasvärt bra. Vi var liksom vänner innan med men nu känns det ännu bättre. Undra vad det egentligen var som fick oss att ta deta insiativ och träffas oftare. Kommer faktiskt inte ihåg, möjligtvis starwars maraton. (vilket vi måste göra snart igen)
Cykelsemestern var helt fantastiskt, trodde lite flyktigt innan vi åkte att vi skulle ryka inhop under den veckan, men allt gick perfekt^^ vilket jag också är lycklig över. Tack Emelie, Manne och Vickan, och de nya kompisarna Emil och Viktor som vi fått genom Emelie och manne för för att ni finns. Livet består av vänner! <3
Något mer som hänt under senaste halvåret är att jag avslutat mitt första år på Dômens konstskola i Göteborg, och ska altså snart börja på det andra, och denna gång tillsammans med Anna. Å saknar dig anna vi får ta och ses någon dag. Men tänk vad roligt vi kommer ha till hösten.
Sen har jag även firat midsommar(så klart, gör man juh varje år) vi paddlade kanot och trillade i då båten välte, trots att man frös lite så var även den dagen perfekt.
Sen bara någon dag efter med andra ord den 23 juni så blev man stolt faster till lilla Nellie. Världens sötaste lilla sak. Nu väntas bara att gå på dop också^^
Alla dåliga saker som hänt tänker jag inte nämna här nu när jag känner mig glad.
Sam sagt har jag redan nämt i förra inlägget att jag sitter i tännäs och just i detta nu dricker jag annanas te och lyssnar på Linkin park i mobilen, väntar på att resten ska komma hem, och ja känner mig lycklig.
Hoppas jag förblir så här lycklig.......man vet juh aldrig....
puss puss//Linn

semester

Sitter i en stuga i tännäs och har INGENTING att göra och inser då att jag och Vicka har en bortglömd blogg som vi aldrig skriver på. Men nu är det dags!
Som sagt, är på semester och har en fantastiskt fin utsik från fönstret i vardagsrummet/köket som jag nu sitter i. Jag är ensam hemma för tilfället för dom andra (som består av mamma, pappa, gustaf, petra, julia och ida) är och badar i någon kall sjö. Själv kände man sig trött och ville inte följa med.
Dagarna går fort här. Idag har vi åkt linbana up för ramundsberget, igår vandrade vi upp för mittåkläppen och i söndags var vi ute och vandrade i skogarna kring stugan. Längtar givetvis tills jag kommer hem, längtar efter kompisarna och allt roligt vi ska göra, men jag ska inte försumma det jag har heller, det gäller att ta tillvara på tiden, även fast det är svårt.
För det finns ju en speciell man längtar lite extra efter, och kan inte stänga ute honom från mina tankar, till och med imina drömmar finns han. Så jobbigt att längta men samtidigt underbart att veta att man har nån att längta efter.
För att inte fördriva tiden allt för mycket på att inte göra någonting ska jag därför brygga mig en kopp te, kanske slå på tv:n, skriva lite, möjligtvis läsa och invänta stunden då någon rolig loggar in på msn.
Ett sista konstaterande innan jag

RSS 2.0