underbart

Det är så fantastiskt härligt att vara ledig. Veckorna med utflykten har verkligen tagit all min energi ifrån mig. När jag kom hem från skolan i onsdags gick jag och la mig redan vid 6-tiden. Jag orkade verkligen inte vara uppe. Men det är ju härligt att man har så mycket tid nu att bara ta det lugnt. Mina föräldrar och Jakob och Petra är iväg med husvagnen i Hjo, så det är bara jag och mikael hemma. Vi såg på monthy python and the holy grail igår. Å vad jag älskar den filmen!

Ska se massa filmer nu i helgen som jag har tänkt att se jättelänge men inte hunnit med. Och så ska jag självklart bara softa och göra vad jag känner för. Det var verkligen hur längesen som helst som jag fick så här mycket tid att bara få vara ledig. Så underbart att alla stora projekt i skolan är SLUT!!!!


// en leende Vickis

Kärlek

Kärlek.....moulin rouge är verkligen kärlek. Såg filmen ikväll och grät. Den är så bra! Men har inte bara sett det, såg även humorgalan som inte alls inehöll humor.

HAr insett att jag måste börja utrycka något i min konst. Måste fylla det med känslor. Usch vad jag känner mig djup ikväll, men det är sant. Efter allt man ser och hör hela tiden så är det väl känslor man bör utrycka för att få sin röst hörd.....

RSS 2.0