Våffelbak

Idag har varit en väldigt slapp dag. Medans Maxine, Simon, Ingmarie och Ove var ute och skottade för glatta livet, så satt jag inne och åt en långsam frukost tillsammans med en sällskapssjuk katt vid namn Fia.

Efter lite allmänt slappande, lite fika och en mycket god lunch satt vi slöfockar framför teven och tittade på Nickelodeon. Efter ett flertal avsnitt av league of super evil, så kom katter med klös, ett program som jag, precis som Maxine, blev helt kär i. Den grå katten Våfflan är hu helt klart übersöt, så när jag kom hem på eftermiddagen, så gjorde jag en liten staty av honom i lera. Tyvärr lyckades jag ha inne honom i ugnen lite för länge, så han blev lite bränd, men det syns ju inte när han är målad.

Så här blev han:






Originalet:


Puss och banan //Weeex

Att trotsa snön och felparkerade bilar

Det blev att åka till Maxine i går i alla fall, trots det ondskefulla vädret. Lite jobbigt bara att när jag väl kom fram med bilen till Maxine, så hade något puckhuvud parkerat precis mitt framför infarten till hennes hus så att det var helt omöjligt att komma in där. Så jag fick placera bilen på ett annat ställe tills vidare, pulsa onödigt mycket i den djupa snön, för att sedan klämma mig förbi den otroligt korkat placerade bilen, för att komma in till Maxine.

När vi tröttnat på att vänta på att bilens ägare skulle flytta bilen, bestämde vi oss för att ringa polisen. Det visade sig vara en leasingbil, så det var rätt krångligt att få tag på hon som ställt den där. Men polisen gav oss numret till firman som ägde bilen och de i sin tur ringde hon som hyrt den så att hon kom och flyttade bilen, så att jag kunde parkera där i stället. JAG HOPPAS HON SKÄMDES!

Tack vare detta lilla "missöde" blev vi lite sena till Joel uppe på Norrmalm, men det gick rätt bra ändå. Vi fick oss en frisk och snöig promenad upp till liljeberget däe vi möttes av trevligt sällskap i form av Simon, Joel och tre stycken Adam. Vi hade mysigt och under kvällen droppade det in fler och fler. Det slutade med att vi alla stämde upp i sång till alla tänkbara gamla intron till diverse barnprogram. Även om det var några mindre lyckade inslag som inte är värda att nämnas, så var det över lag en lyckad kväll.


Snow day

Tror aldrig jag har sett så mycket snö här utanför som det är nu. Och det kommer mer hela tiden. Snöhögarna är så höga att bilarna knappt syns bakom. Grannarna och pappa är ute och skottar. Ibland ser man en sopkvast sticka upp bakom en snöhög. Det är grannfrun som försöker rädda sina buskar från den tunga snön.

Jag har planerat att åka till Maxine i eftermiddag, men hur jag ska klara det, det vet jag inte. Mamma bara skrattade åt mig och sa att det kan jag glömma. Hm...det ser inte ljust ut, men vi får väl se.

Där kan man se grannens huvud sticka upp.



Det känns nästan som om våran gata är en vallgrav. Och enligt nyheterna kan det komma upp till 30-40 cm snö tills i morgon....

Problem i trafiken

Ett stort problem har uppstått idag, jag kanske inte kan ta mig hem. Västtrafik har utfärdat en varning och dragit in massa tåg och bussar. Egentligen skulle jag åkt med Petra men det blir nog ingen bio då om vi inte kan ta oss till Bergakungen. Mamma och pappa vill nog inte köra mig ända till Göteborg, och de är dem enda som har 4-hjuls driven bil och kanske kan ta sig fram i ovädret.
Nu sitter jag iaf på jobbet, lyckades ta mig så långt. Öppnar om någon minut men det kommer väl inte koma en enda kund idag kan jag tänka mig, utan det blir jag, mitt kaffe och min lunch som får hänga lite. Passar på att redigera de sista bilderna på datorn som Petra bett mig att göra.
Sen hoppas jag på det bästa att jag kommer hem, hade varit skönt att vakna upp i morgon i lägenheten och ha en hel dag där och slippa åka massa buss i morgon(om det nu går bussar i morgon). Undra hur det kommer gå för Jonas han är juh i Dahlslånghed hos Linn. Han kommer nog inte komma hem tidigare än mig iaf.
hoppas på det bästa/Linn
observera, det kom just en kund!

rastlös!

Har så tråkigt!
En sista dag att jobba kvar, sen bär det av hemmåt. Bara tre timmars jobb, sen är det snart skola igen :D och fredrik gunve kommer som gäst lärare (preformence konstnär). Sen ska vi se till att vårat förråd på vinden i lägenheten bli ett projektrum, vad grymt det hade varit, en trappa upp liksom. Det är stort också som vårat kök liksom. Grymt!

Ska nog ta mig en kopp te nu från min nya tekanna som jag inhandlade igår (endast 20kr) härligt med billig shopping. Sen ska jag dregla lite över bodylines grejer, vill ha så mycket hittade en jacka nu med, gah! Ska gosa med min tjocka katt med eftersom jag bara träffar honom idag och imon sen vet jag inte när jag åker tillbaka hit. Hoppas det inte dröjer allt för lång tid, beror på om jag har råd att åka hit.

Syran har varit här ikväll med co. Vi åt taco (för mig blev det en egen vegetarisk taco) och sen semla (börjar bli lite trött på semlor nu) och sen tittade vi på en dokumentär om ola salo (skit bra) och nu sitter jag i sängen sjukt rastlös (som ni nog förstår). Jag skriver altså bara för att jag inte har nåt att göra därav inehållet.....

Semlor någon?


Hihi jag gjorde små semlor av super sculpeyn, som man kan ha i armband eller liknande. Nom nom nom!

Happy cat!

Värst vad det snöar! Snart blir vi väl dränkta allihopa om det fortsätter så här. Vi var nere i byn nyss, mina syskon och jag. Handlade lite godis och semlor. Det känns väldigt bra att jag har skaffat självscanning där, sparar massa tid verkligen, men jag fick avstämning idag :/
Helt sjukt att bakrutan på bilen var helt igensnöad efter att vi bara kört kanske 100 meter. Sen finns det ingen vindrutetorkare där bak på passaten heller. Förstår inte hur biltillverkaren tänkte där...

Men Vickan is happycat! Yepp! För idag kom min efterlängtade supersculpey som jag har beställt. Jag hämtade den på Kinds Järn när vi ändå var nere och handlade. Det börjar nästan kännas lite jobbigt att hämta paket där, för jag är verkligen inne där jätteofta för att hämta olika paket. Flera gånger i månaden. Så dom känner igen mig rätt bra nu. hm...

Well well nu är jag proppmätt på semla (troligen ingen kvällsmat för mig i dag)
Nu hade jag tänkt pilla lite med min lera.

puss mjau! /Vixan

Fäller en tår

Fäller en liten tår och tänker på en person jag faktiskt inte ens känner.
Sänder en tanke och hoppas att han får det bättre i Nangijala med hästarna. R.I.P

En bra dag!

Idag är en bra dag, en riktigt bra dag faktiskt. Det är fredag, middag och lets dance(hoppas jag) jobbet går suveränt, inveteringen är klar, och sen känns allt bara bra.
Somnade dock väldigt sent igår typ tre. Drömde mig bort till ett varmt land och pratade med christoffer på msn, skyller hälften på honom. Men jag kom upp om än lite sent och väldigt trött. Tog mig till jobbet med den vanliga bussen och har idag med mig extra mycket kaffe fast däremot ingen lunch utan en apelsin och ett äpple i stället, men det går bra.
Ska jobba på lite till nu och sen vid 6 åker jag hem. Sen ska jag bara slappa tills i morgon sista dagen :)
kram linn

Ser frammåt!

Hemkommen från Emelie. Träffade henne, Vickan, Manne och Emil ikväll. Tyvärr satt vi tjejer framför datorn och youtub:ade massa filmer och killarna spelade tv spel, men det var mysigt ändå. Det brukar det vara när vi träffas. Jag och Emelie kom fram till att vi ska gå till ett medium tillsammans och att vi ska på ett gigantiskt vattenkrig i gbg tillsammans^^ Hoppas man får träffa alla snart igen <3
tyvärr gammal bild och manne saknas men men....
en liten bild på manne också så att han inte känner sig utanför.

I morgon jobbar jag min näst sista dag. Känns skönt att ha jobat en hel vecka efter detta, känner mig duktig. Ska inventera klart i morgon och göra lite annat. Sen i morgon kväll blir det nog Lets Dance med familjen, första gången på länge. :) mysigt värre, sen hem på lördag och se Avatar i 3D! Spännande.

För att prata lite djupare med(som man måste göra som bloggare).....eller inte. Men men, har kommit på att det kanske inte gör så mycket att man inte fårtillbaka nån tid som varit, man kan juh trots allt se framåt. Allt blir inte som förr men det kan bli bättre. Allt blir vad man gör det till (som melissa horn sjunger) och ja det stämmer. Ser därför fram emot en skön sommaren, en bra vår och framförallt en bra morgondag. Man ska njuta av livet!

Puss och kram skumbanan//Linn

Glasögon

Nu har jag bestämt mig för vilka bågar jag ska ta! Det var ju nämligen så att för snart två veckor sedan när jag skulle ta på mina förra glasögon, så föll de sönder i min hand bara så där. Lite deppigt, men när jag gick till min optiker, så sa hon att bågarna jag har inte tillverkas längre och det finns ingen möjlighet att laga dem. Så då får jag helt enkelt nya glasögon. Halva kostnaden täcks av försäkringen och halva av glasögon-butiken.

Sweet!, sänkte jag. Hade länge funderat på att skaffa mig nya glasögon ändå, för de jag hade var så tunga. Så jag lånade hem 7 par glasögon och bestämde mig tillslut för de här blå bågarna. Det matchar rätt bra till det blåa i mitt hår, men jag tror nog att det blir bra även när jag inte har blått hår längre.

Hm...behöver nog färga om det blåa snart förresten. Cissi? Want to help? :D
så här ser dom ut :)

Mjau. Ska åka ner till optikern strax och sen till Linn, som jobbar precis bredvid. Och efter det drar vi till stan^^

smell ya later! /the V

Yeah I know!



Saknar också Spanien massor. Önskar jag hade mer pengar så att vi kunde göra en resa till i sommar, men det ser inte så ut :/.

Jaja men man ska inte deppa för det. I morgon (eller tekniskt sett idag) ska vi till Emelie och Manne och ha lite trevligt. Det var ett tag sedan vi sågs nu allihopa. Fast Viktor, som är i Sälen kommer föröstås inte vara med. Jag målade mina naglar lila innan, ville egentligen ha dem blåa, men har inte någon blå färg. Så jag kanske matchar det med att ha på mig något lila i morgon. Vi får se.


pussiluss från Vixie tha Pixie

http://www.bodyline.co.jp/bodyline/frame01.asp?id=3693

vill ha ge mig!

den svarta!!!!

jag är liksom kär!

VILL KÖPA!!!!!

spanien, sommaren....är bitte över snön

Sitter på mitt "flickrum" i sexdrega(som mamma gjort om till gästrum, och där jag bor för tillfallet) och funderar på att ta en kopp te. Funderar även på hur sorgligt det är med all tid man inte får tillbaka. Allt började när jag läste Maxines inlägg på hennes blogg om spanien, sommaren, el paco mm. Jag vill dit igen, uppleva allt igen, vill inte sitta i en snökall vinter och vänta på att våren ska komma hit. Om jag inte får detta vill jag åtminstonde göra lite konst och inte jobba varje dag. Pengar är bra men pengar är inte allt. Vill va hemma och dra till skolan med alla andra. Vill va där nu. Blir bitter av att tänka på det....

Ska dricka te nu och begrava mina sorger i vattnet......
bim och jag som bråkar utanför pacos

Linn

RSS 2.0