påsk

Jaha då var påsken över typ, några timmar kvar, eller ja om man inte räknar med annan dag och så...har spelat lite monopol på kvällen, och jag vann men ingen ville erkänna det ;P sen så fick jag påskägg med massa godis av petra och co. Två goda choklad kakor me! :) och nu så tittar vi på film, tjocktjuven heter den, tydligen en komedi. Vet inete riktigt än.

Sen så ska jag ringa krille snabbt och så är det läggdags för jag och vickan ska måla imon. Men innnan dess var det mammas andra efterätt, hon är konstig och har flera efterätter. Men det blir mums, problemet är att jag är så mätt.....hehe!

:D pusshej

glad påsk

Ja så idag är det påsk då ja....man hinner knappt med att fatta hur fort tiden har gått. Fick påskägg på morgonen iaf, och nu så städar man lite innan petra ocg Co kommer ikväll och äter.

Så skönt med lov för övrigt, vem hade kunnat tänka sig att det skulle vara lov så fort. Hade jag gått i skolan ett litet tag till hade jag nog fallit ihop, ändå går jag bara i genomsnitt en lektion per dag, men jag vet inte vad det är, allt som tynger...jaja nu är det lov och på måndag åker jag till stockholm! ^^ är så glad för det, trors att mycket tid försvinner som skulle kunna används till att måla. men men, jag säger som vickan fi får ta den tid som finns! JAg måste få träffa krille nu :D

Sen så kommer han hit om två veckor igen.... :) happy!

Jaja nu ska jag städa lite till sen ska jag nog ta mig ett långt och varmt bad, och sedan blir det påskfirande!!!yeay hihi

puss på er alla från en glad påsktjej

!vol negiltnÄ

Hihi visst är det underbart att få vara hemma i mer än en hel vecka nu utan att behöva gå i skolan alls? Det tycker jag i alla fall. Måste dock ägna varje dag till att måla klart alla tavlor till både projektarbetet och utställningen. Men jag målar så gärna, bara jag slipper skolan för ett tag!

Har för övrigt varit hos linn idag, eftersom jag sov över hos henne. Vi var uppe till halv 4 på natten och målade på vår nya gemensamma tavla, som är dubbelt så stor som den förra. Vi hann riktigt lå¨ngt, och jag tror att vi nog faktiskt kommer att hinna göra klart den i tid. Blir lite problematiskt eftersom Linn åker till stockholm i veckan, men vi får ta all tid vi får.


cya! /Vicks blå

80-talet äger

Då avr det söndag igen, och skola imon. Som tur vad bara en lektion, sen bär det av till espressohouse! :D yeay!

Har varit på 80-tals fest i helgen, och det äger med 80-tal, väldigt roligt må jag säga. Roligt folk, men kasnke mindre roligt ida....Har sett medlodifestivalen och fel låt vann, och har även målat färdigt två tavlor. Där har ni min helg i helhet!!


Så nu börjar ny vecka, bestående av 4 skoldagar, sen väntar lov. Med massa måla och förhoppningsvis till stockholm. Så mitt liv ser ljust ut! hehe och så påsk me såklart!^^

Men först av allt, bara jag och min säng=sova! <3 underbart.

p.s ska försöka uppdatera lite oftare, men tiden går åt till så mycket annat.

Puss en något trött linnsan

trött på

Sorry allihopa att jag är lite inaktiv här på bloggen, men det beror på att jag spenderar de flesta kvällarna hemma hos Linn och målar.

Har för övrigt genomlidt alla fem CAE-proven nu. Ingen lätt match precis, men jag hoppas att jag klarade det. Tyvärr gick detta ut över min helg och båda resursdagarna, så jag har egentligen inte fått ledigt från skolan. Detta gör förstås att jag är enormt less på allt vad skola heter just nu och jag längtar ofantligt till nästa helg.

Jag sitter just nu och försöker få in svensk undertext på Harry Potter and the order of the phoenix. Det funkade inte att bränna på DVD när jag hade lagt in texten med Winrar, så jag försöker med AviRecomp nu, som dock tar ungefär två timmar. Irriterande.

Nä, ska ta mig en kopp te och titta på ett avsnitt av naruto, medan jag väntar på att det ska ladda klart.


trött kram//WIIIIIX

Underbar helg inte sant!?

Underbar helg och underbara studiedagar, varför är dom inte fler??

Var på carros 20-års fest i helgen, shit vad kul det var! En massa roligt folk juh, och så bowlade vi, guitar hero och till sist krogen, ja som sagt skit kul. Hoppas carro tyckte det me. Det mest intressanta hrm...var när oscar fick på sig en av carros klänningar. Ja en intressant kväll. Eller när....okej ska nog inte skriva allt dumt som hände här, roligt hade jag, skrattade en massa :P haha. Nomrala männsikor kan ibland göra helt onormala saker.

För övrigt så var helgen bra, trött men bra. Sen så var det ju som sagt studiedag idag och imon. Idag fick jag inte sova så länge, men imon ska det bli så skönt att få sova ut. Sen så ska jag träffa zarra! :) kul. Sen så är det juh ridning igen....sen kommer onsdagen och det blir skola, skola, skola och måla, måla, måla.....buhuuuu!!! O__o Jaja det ska väl också genomlidas, bara en och en halv vecka till lov!

Jaja orka skriva mer ska ägna min dyrbara fritid åt något mer spännande! Puss puss//Crazy cat lady!

Du klarar det galant!!!

Vickan du kommer klara det galant! Du är bäst på engelska! :)

Idag har man jobbat igen då ja, barnen pratade ovanligt mycket och jag måste erkänna att jag var lite snurrig när jag gick hem vid 7. Sen var syrran och co här. Ännu mera prat, och lets dace....För övrigt så är jag trött, sitter här och föröker hålla ögonen vid liv. Måste upp lite tidigare imon me, ska måla. Usch orka liksom.....

Men vi är ju lediga måndag och tisdag, 20-års fest hos carro imon och så kommer Vickan på söndag så, så dålig helg är det juh inte. Det bästa av allt är i alla fall att man slipper höra väckarklockan iaf. :)

NU SKA JAG SOVA!!!!!! <3 älskade säng! mys på den från mig//Linn

superduper nervös

oooh jag är så nervös inför provet i morgon! Jag vill så gärna prestera bra, men det känns så svårt och åååh, det här är jobbigt...

Längtar till på onsdag när det är över...



//Vickan

KLADDIS

NU SKA VI BAKA!!! OCH NI FÅR INTE SMAKA! :D
DET BLIR KLADDKAKA!!!!!! mohahahahahaha
image20
MUMS!!!!!

//Linn å Vickan

klockan är nu 22.36

Klockan är nu 22.36, har precis badat och luktar jordgubb(eller nåt liknande) Har för övrigt lite träningsverk, är trött, och ska sova om någon minut bara. Vad skönt det ska bli.

Imon har vi bara en enda lektion vilket betyder att vi slutar halv 11, sen så är det jag och Vickan som ska hem och göra lite slavjobb (alltså måla) blä känner jag just nu. Men vi måste ju så det är brar att bita ihop och göra det som koma skall! Sen så sover ju Vickan över me så vi kan ju måla till långt in på natten (har ju sovmorgon på torsdag) Och då ska vi tydligen till högskolan, eftersom alla högskolor runt omkring kommer dit på nån mässa eller nåt. Så vi ska tillbringa tiden från 1-5 med att vara på en skola och få information. Sen så blir det hem igen och fortsätta med ännu mera jobb. Både måla och matte. (har matteprov på fredag) :S

Sen så är det underbara helg, längtar, vill ha fredag hela veckan. Och på lördag blir det bowla och ev, krogen eftersom en kompis fyller 20! Japp så ser min vecka ut. Dyster med den har sina ljusa stunder.

Af vider seen////Linn :D hehe (klockan är nu 22.41)

En lycklig dag

Slapp dag idag, så underbart gött! Inget målande, men just nu så orka liksom! Det som är jobbigt är att alla hela tiden påpekar det, all gör det verkligen, som om jag inte vet att det är vernissage om en månad! :S

Vickan va här idag, och vi ägnade oss åt det vi är bäst på, att göra.....INGENTING! ja vi pratade en massa, åt glass, drack te, och tittade film. Imorgon ska jag träffa emma, för lunch och lite omkringdragade på stan. För övrigt så händer inget, jo föressten jag ska rida! Hade glömt, vad roligt det känns! Sen så har jag endast en lektion, på onsdag och torsdag me, men matteprovet på fredag tynger mig, vill inte göra håkan besviken....ska göra det bästa jag kan, får ta mig tid att plugga på torsdag. Det blir som alltid kvällen innan. Hm...

Har insett en till sak idag, att mitt liv är sådär fantastiskt som det bara kan va! Jag har världens bästa vänner, en söt liten kille i stockholm, bästa hobbisen man kan ha, och bästa familjen! Det kan liksom inte gå dåligt i mitt liv. Allt är underbart! :D :D :D :D :Dimage19

Ja vad kan man mer önska sig (okej det finns en tusentals skaer, men men) hihi. Jag älskar mitt liv <3 och alla runt omkring!

Puss//Linn

hellooooo

Idag har vi inte målat ett skit. Nepp ingenting. Var hemma hos Linn och det blev liksom inte av. Däremot såg vi på Alvin and the chipmunks. Den var helt okej. Inte lika bra som Linn vill få den att framstå, men jag håller med om att de är bedårande söta.


Trots denna otroliga brist på engagemang, kan jag avsluta dagen med gott samvete. Vi har faktiskt gjort andra bra saker. Dels jobbade vi på lektionen i skolan (utan att ens ta rast!) Och vi ansökte om K-pengar till vår utställning. Dessutom gick vi ner till stan för att köpa prinsesstårta till Bim som fyller 20 år idag. Grattis än en gång, Bim! Hoppas tekannan och teet bringar dig lycka och välgång =).

Finns inte mycket me att säga, förutom att jag har kommit till två insikter:
1: Jag tror faktiskt att barnmorska är rätt yrke för mig, jag är intresserad av det och man är i stort sett garanterad ett jobb.
2: Jag har insett att mitt liv går i stort sett ut på att slappa så mycket det går och ta allt som det kommer. Sååå skönt!



hejrå //VIIIIIIIICKKKKAAAAANNNNN


Sensation gott folk!

Idag vaknade jag halv 10, detta är en sensation gott folk. Det händer ca 2 gånger per år. :) Ibland händer under liksom haha Jag han med det mesta jag ville, har kollat på miami ink, och fab 5, sen så kollade jag på bröderna lejonhjärta också. Den var väl inte lika bra som man minns, men inte heller skit dålig, den har sin charm, värd att kolla på liksom. Nostalgi känslorna väller upp. Har kommit på med efter att jag såg melodifestivalen igår att jag ska ladda ner en massa gamla låtar som man minns sen man var barn, ännu mera nostalgi liksom!
<----Nostalgi, inte sant!

Lite senare idag ska Vickan komma hit och måla. Det får bli att arbeta hårt ida om vi ska hinna, så nu vilar jag så mycket jag kan innan slitet drar igång....buhu! Sen så är det måla imorgon, på tisdag, varje dag består ju av bild nu förtiden. Är det inte hemma så är det i skolan....ibland kan det bli lite för krävande. För övrigt så kasnke vi ska åka och kolla på en ny säng till mig ida, om jag har tur. Då får jag dels en mjukare men också en större säng :D tänk om jag kan ha sån tur! :) Då kan man rulla ett varv utan att falla ur sängen ;P

Sen imorgon är det skola, tre veckor kvar till lov och vila. Det här klarar vi! // Linn

saknad...

Fyyy vad jag saknar Hej Domstol! Vill ha, vill ha, vill haaaaaaa! Varför skulle de lägga ner??? varför???? Som jag sa till mamma innan, jag borde laddat ner alla sändningar och lyssna på dem varje dag.
här är Kalle, Ola och Valle
och här är Jesper, som ju tack och lov är med i pang prego.image16


Nej nu måste jag ta och lyssna på Hej Domstol!'s anthem




ska förresten till Linn och måla idag. =)

baj baj /Vix

Kapten röd, vit schoklad och disney

Ja nu går dagarna fort, har knappt insett att det var två veckor sedan vi hade lov, och att det endast är tre veckor kvar till nästa lov. Förhoppningsvis kan Christoffer komma hit :) sen så måste det målas som jag har nämnt innan. Orkar inte höra mamma tjöta om det...

Idag så vet jag inte vad jag ska göra orkar liksom inte börja med något....kasnke bara ska ta mig en vit schoklad och titta på en disney film för att slippa tänka. Kanske skönheten och odjuret skulle passa! För övrigt så har vi en sån gul klänning som hon har på sig i filmen, var nere och kollade på den häromdagen, lite lik är den allt! haha


Lyssnar på kapten röd me, vet ni ingen bra musik så lyssna på dom, det är musik det. Reggie!!! :)

japp, jag återkommer väl senare med lite onödig text ;P

//Crazy cat lady

fredag, fast det är lördag

äpple och blyertspenna på er alla!

Nu är klockan kvart i ett på natten, så egentligen har det väl hunnit bli lördag. Sitter och laddar upp bilder på bilddagboken nu. kunde inte göra det igår, eftersom sidan var så seg.

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag hade min sista cambridgelektion, där jag inte gjorde speciellt mycket. Pluggade lite till provet och så. Sedan hade vi arbetsmiljö och säkerhet med nevad. Han var borta i ungefär 25 minuter innan han kom tilbaka för att starta lektionen. Och sen visade det sig att vi ändå inte behövde vara där, eftersom vi redan var färdiga med det vi skulle jobba med. Alltså slutade skoldagen vid ungefär 11.

Utmärkt, tänkte vi och åt så kallad mat, som idag var vattnig kålsoppa....Efter en fika med malla i skolans cafeteria, gick jag och linn ner på stan där jag fyndade lite kläder och vi köpte någonting som inte bör nämnas här av vissa skäl som inte heller bör nämnas här ;)



Hade provet i judendom vid två. Jag vet inte hur det gick, för jag var lite osäker på en del frågor. Det var även några termer som jag inte hade en aning om vad de betydde. Men det ordnar sig nog. Tack och lov blev jag färdig med provet lagom så att jag kunde åka med pappa hem. 

och väl hemma tvingade jag petra att hjälpa mig med att göra tacos, eftersom jag var vrålhungrig.

sedan har det inte hänt så mycket förutom att jag har varvat ner, vilket jag verkligen behövde.


orkar inte skriva mer om ointressanta saker nu. 




farewell //the one and only pornopal vickan

RSS 2.0