fredag, fast det är lördag

äpple och blyertspenna på er alla!

Nu är klockan kvart i ett på natten, så egentligen har det väl hunnit bli lördag. Sitter och laddar upp bilder på bilddagboken nu. kunde inte göra det igår, eftersom sidan var så seg.

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag hade min sista cambridgelektion, där jag inte gjorde speciellt mycket. Pluggade lite till provet och så. Sedan hade vi arbetsmiljö och säkerhet med nevad. Han var borta i ungefär 25 minuter innan han kom tilbaka för att starta lektionen. Och sen visade det sig att vi ändå inte behövde vara där, eftersom vi redan var färdiga med det vi skulle jobba med. Alltså slutade skoldagen vid ungefär 11.

Utmärkt, tänkte vi och åt så kallad mat, som idag var vattnig kålsoppa....Efter en fika med malla i skolans cafeteria, gick jag och linn ner på stan där jag fyndade lite kläder och vi köpte någonting som inte bör nämnas här av vissa skäl som inte heller bör nämnas här ;)



Hade provet i judendom vid två. Jag vet inte hur det gick, för jag var lite osäker på en del frågor. Det var även några termer som jag inte hade en aning om vad de betydde. Men det ordnar sig nog. Tack och lov blev jag färdig med provet lagom så att jag kunde åka med pappa hem. 

och väl hemma tvingade jag petra att hjälpa mig med att göra tacos, eftersom jag var vrålhungrig.

sedan har det inte hänt så mycket förutom att jag har varvat ner, vilket jag verkligen behövde.


orkar inte skriva mer om ointressanta saker nu. 




farewell //the one and only pornopal vickan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0