klockan är nu 22.36

Klockan är nu 22.36, har precis badat och luktar jordgubb(eller nåt liknande) Har för övrigt lite träningsverk, är trött, och ska sova om någon minut bara. Vad skönt det ska bli.

Imon har vi bara en enda lektion vilket betyder att vi slutar halv 11, sen så är det jag och Vickan som ska hem och göra lite slavjobb (alltså måla) blä känner jag just nu. Men vi måste ju så det är brar att bita ihop och göra det som koma skall! Sen så sover ju Vickan över me så vi kan ju måla till långt in på natten (har ju sovmorgon på torsdag) Och då ska vi tydligen till högskolan, eftersom alla högskolor runt omkring kommer dit på nån mässa eller nåt. Så vi ska tillbringa tiden från 1-5 med att vara på en skola och få information. Sen så blir det hem igen och fortsätta med ännu mera jobb. Både måla och matte. (har matteprov på fredag) :S

Sen så är det underbara helg, längtar, vill ha fredag hela veckan. Och på lördag blir det bowla och ev, krogen eftersom en kompis fyller 20! Japp så ser min vecka ut. Dyster med den har sina ljusa stunder.

Af vider seen////Linn :D hehe (klockan är nu 22.41)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0